Ga naar hoofdinhoud

✔ Vrijblijvende offerte

✔ Gratis schaderapport

✔ Binnen 24 uur reactie

PROJECTEN VLOER POLIJSTEN

Voorbeelden & inzichten in het specialistisch polijsten van vloeren van natuursteen en beton

Vakkundig &
Betrouwbaar

Laat jouw vloer weer glanzen door de specialisten van Vloer Polijsten

Vloer Polijsten is de specialist in het herstellen van glans op natuursteen en beton.

Vloer polijsten projecten – voor een duurzaam glanzend resultaat

Vloer Polijsten is gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij het polijsten van natuursteen- en beton vloeren. Dit doen wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Van klein tot groot en van eenvoudig tot zeer gecompliceerd. Van een skateboard baan tot een natuursteen vloer in huis. Wij hebben alle specialisme onder één dak.

Hieronder een overzicht van een aantal projecten die naar tevredenheid zijn uitgevoerd, door de specialisten van Vloer Polijsten. Heeft je vragen over een project, bijvoorbeeld over de uitvoering, of over de gebruikte behandelmethode, neem dan gerust even contact met ons op. Dat kan per mail, telefoon, of App.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur een offerte op maat, maak snel een afspraak met een van onze specialisten!

Veelgestelde vragen over onze vloer polijsten projecten

Hoe lang duurt het polijsten van een vloer?

De tijd die het kost om een vloer te polijsten hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het aantal vierkante meters, of de staat van de vloer. Een gemiddelde woning in Nederland heeft een woonoppervlakte van tussen de 40 en 60 vierkante meter. Door ons speciale Twister systeem of de Spaanse methode hebben we maximaal één werkdag nodig om een natuurstenen vloer te reinigen en polijsten.

Geeft het polijsten van een vloer veel stof?

Nee. Het polijsten van beton of natuurstenen tegels of vloeren gebeurt met water en speciale polijstschijven. Het water, met daarin residu van water en een minimaal aan schoonmaak product, wordt afgezogen met een waterstofzuiger. Dit residu of slib kan gewoon worden afgevoerd in het toilet of afvoerput.

Is een vloer na het polijsten gemakkelijker te onderhouden?

Ja. Doordat de toplaag opnieuw gereinigd en gepolijst wordt, ontstaat er een nieuwer verdichte toplaag. Deze vernieuwde toplaag laat zich zeer eenvoudig onderhouden doormiddel van water en een dopje groene zeep.

Is er een onderhoudscontract voor vloer polijsten?

Ja. Vloer Polijsten biedt verschillende onderhoudscontracten aan voor het polijsten en onderhoud van beton en natuursteen. Afhankelijk van de situatie, bieden wij 3 verschillende contracten aan. Voor meer informatie raden wij u aan even contact op te nemen, dan kan eenvoudig via mail, telefoon of App.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd Naar Marmer Polijst Mogelijkheden?

Hulp nodig bij je project, wij helpen je graag persoonlijk verder. Neem contact op, App ons, of bel 020 217 07 04.

Neem direct contact op
Back To Top
×