loading

Vloerpolijsten.nl B.V. is al jaren de specialist in het onderhoud van beton en natuursteen. Laagdrempelig en concurrerende prijzen.

Contact Info

Ambachtelijk werk in een gezond en dynamisch bedrijf
Werken bij Vloerpolijsten

Vloerpolijsten.nl B.V. is gespecialiseerd in het polijsten van natuursteen & beton. We zijn een toonaangevende speler in deze niche en zijn zeer gewaardeerd en gerespecteerd. Dit vertrouwen zorgt voor een constante groei en daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen, die ons team willen versterken. Het werk is veelzijdig en afwisselend en we voeren onze werkzaamheden uit op verschillende locaties in Nederland en België. Lees hier alles over wat we te bieden hebben.

Vacature natuursteen bewerker
Wanneer marmer polijsten
Spreken service en ambacht jou aan?
Mooie kansen voor jou in het verschiet

Polijsten is een ambachtelijk en specialistische aangelegenheid. Naast het polijsten word je ook onderwezen in de andere afwerkingstechnieken voor het behandelen van natuursteen en beton. Een zeer gevarieerde en gewaardeerde baan die altijd lijdt tot resultaat & blijheid en tevredenheid van de klant. Een kort overzicht van welke kansen en mogelijkheden je bij ons krijgt:

Heb je een opleidingsinstituut, of werk je met mensen die werk zoeken?
Op zoek naar werk voor jouw leerlingen?

Als een snelgroeiend en dynamisch bedrijf in de ambacht van natuursteen en beton, is Vloerpolijsten.nl B.V. altijd op zoek naar enthousiaste personen die ons team willen versterken.

Ken je mensen die het aanspreekt om met hun handen te werken, veelzijdige diensten uitvoeren en op verschillenden plekken komen? Dan komen wij daar graag mee in contact!

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Laten we, onder een goed gesprek en een kop koffie, eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Op zoek naar een uitdagende baan met groeikansen?
Wat wij je kunnen bieden

Wij bieden een mooi pakket aan. Een gevarieerde baan, met goede secundaire voorwaarden. Alles conform de eisen en voorwaarden waaraan een goede baan moet voldoen:

Glansgraden vloer polijsten
Prettig & afwisselend
Zoeten alternatief polijsten
Gevarieerd en ambachtelijk werk
Onze beton en natuursteen vacatures

Ben je geïnteresseerd om ons team te versterken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan via verschillende kanalen; via een online contact formulier, per email, per app, of per telefoon. Net wat je het fijnste vindt. Op dit moment hebben wij de volgende specifieke vacature(s) openstaan:

Allround Natuursteen Bewerker

Ben jij die professional die creatief is in het bedenken van oplossingen op het gebied van natuursteen?

Junior Natuursteen Bewerker

Ben jij ons aanstormend talent die creatief is in het bedenken van oplossingen op het gebied van beton en natuursteen?

Veel gestelde vragen over onze vacatures
Nog vragen?

Bieden jullie vaste contracten?

Jazeker, wij bieden vaste contracten met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De contracten kunnen zowel deeltijd als voltijd zijn.

Is een rijbewijs verplicht?

Een rijbewijs is niet verplicht, maar zeker een pré, aangezien de projecten en werkzaamheden verspreid zijn over heel Nederland en België. Indien je niet in het bezig van een rijbewijs bent, dan is de bereid om deze te halen wel gewenst.

Wat zijn de vereisten om bij jullie te werken?

Als Opleidingsniveau, een LBO, LTS, MBO, MTS of VMBO diploma. Daarnaast de beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Last but not least: Een frisse motivatie en er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Zijn jullie een erkend leerbedrijf?

Heb je een opleidingsinstituut, of ken je, of werk je met mensen die werk zoeken? Dan komen we graag met je in contact. We zijn altijd op zoek naar mensen die het aanspreekt om met hun handen te werken, veelzijdige diensten uitvoeren en graag op verschillenden plekken komen.

Solliciteer direct
Werken bij Vloerpolijsten.nl?

Wil je direct solliciteren? Heb je vragen over een vacature, of de mogelijkheden van het werken bij Vloerpolijsten.nl B.V.? Neem contact op via ons formulier, App ons even of bel ons via 020 217 07 04. Net wat je het fijnste vindt.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Voeg een CV toe
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Voeg een sollicitatiebrief toe
×