loading

Vloerpolijsten.nl B.V. is al jaren de specialist in het onderhoud van beton en natuursteen. Laagdrempelig en concurrerende prijzen.

Contact Info

Informatie voor het laten glanzen van dof marmer
Marmer vloer polijsten, wij brengen glans terug

Meer glans op je marmeren vloer, een makkelijk te onderhouden vloer. Lees hier alles over hoe je marmer kan polijsten. Wij maken dof marmer weer glanzend.

Wat is het resultaat van marmer polijsten?
Waarom marmer polijsten

Is je vloer dof geworden, zijn er kleine krasjes ontstaan, is je marmeren vloer niet goed meer te reinigen. Dan is het de overweging waard om een marmer vloer te polijsten. Het voordeel van marmer polijsten is dat doffe vlekken en lichte oppervlakkige krasjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Je vloer gaat glanzen en is weer eenvoudig te onderhouden met een beetje zeep en water. Tevens is het polijsten van marmer een duurzame oplossing.

Waarom marmer polijsten
Sjiek & Modern
Waarmee kun je marmer polijsten?
Kan je marmer polijsten

Bij het zoeten of polijsten van marmer gaan we eerst de tegels grondig reinigen. We noemen dit oppervlakkig schuren. In deze fase van het polijsten wordt de vloer dof en verdwijnen oppervlakkige krasjes. We gaan nu weer het marmer laten glanzen. In de navolgende fases wordt de toplaag van het marmer steeds meer verdicht. Deze verdichting van de marmeren toplaag geeft een hoge glans. We gebruiken hiervoor speciale schuurschijven met diamant die steeds fijner worden. Je kunt zelf aangeven hoe hoog je de glans wilt hebben op je marmeren vloer.

Hoe vaak marmer polijsten
Wanneer marmer polijsten
Hoe vaak is marmer polijsten nodig?
Wanneer marmeren vloer polijsten

Door de jaren heen treedt slijtage op aan de toplaag van een marmeren vloer. Deze slijtage wordt op den duur steeds zichtbaarder, doffe of matte vlekken, kleine oppervlakkige krasjes, vervuiling van buitenaf, je marmeren vloer verliest haar glans. Het wordt nu weer tijd om je marmeren vloer te polijsten. Twijfel je om de marmeren vloer te laten polijsten. Wij adviseren je graag wat de mogelijkheden zijn. Weet je trouwens dat veel mensen hun glans veel te hoog vinden op een marmeren vloer. We kunnen een marmeren vloer ook egaal doffer maken. Wij hebben de meest duurzame oplossing voor het polijsten van een marmeren vloer.

Marmeren vloer zelf polijsten?

Ben je er niet zeker van of je natuursteen vloer toe is aan een polijst beurt? Wil je graag zelf je marmeren vloer polijsten, of wil je graag een polijstmachine huren om jouw marmer te behandelen? Check de mogelijkheden om een marmeren vloer zelf te polijsten en wat er allemaal komt bij komt kijken.

Geen zin om zelf te gaan polijsten. Maak gebruik van deze handige checklist. Werk in een paar minuten 10 vragen af en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Marmer vloer polijsten prijs
Kosten marmeren vloer polijsten

Marmer behoort tot de zachtere natuursteen soorten. Deze soorten bevatten veel kalk en zijn door professionals eenvoudig in een paar fases te reinigen en te polijsten. Wij polijsten vloeren in de gehele randstad zoal Amsterdam, Den Haag, Leiden, Delft en Rotterdam. Tot een 35 m2 ontvangt u van ons een vast tarief voor het polijsten van een marmer vloer. Boven de 35 m2 ontvangt u van ons aantrekkelijke meterprijzen voor het polijsten van marmer. Bel, mail of whats app ons voor een vrijblijvende offerte.

service-img

Via een eenvoudig stappenplan met een aantal vragen weten we binnen de kortste keren of een marmeren vloer van gepolijst moet worden

Checklist marmeren vloer polijsten
Dof marmer zoeten of polijsten

Oppervlakkige krassen in de vloer, doffe plekken of looppaden op je marmeren vloer. Een verkeerd schoonmaak product gebruikt… Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wij helpen je graag, via een eenvoudig stappenplan met een aantal vragen weten we binnen de kortste keren of een vloer van marmer moet worden gepolijst. Je hebt van ons binnen 24 uur een geheel gratis schade rapport in huis.

Marmer professioneel laten polijsten?
Ontvang een vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur een offerte op maat, maak snel een afspraak met een van onze specialisten! Wij hebben de meest duurzame oplossing.

Veel gestelde vragen over marmer vloer polijsten
Nog vragen?

Waarmee kun je marmer polijsten?

Marmer kun je polijsten met speciale polijstschijven, deze polijstschijven zijn vermengt met een kunststof diamanten korrel. Deze diamanten korrel zorgt ervoor dat een marmeren vloer duurzaam kan worden gepolijst zonder toevoeging van chemische middelen. Door een steeds fijnere diamant korrel in de schuurschijven ontstaat een steeds hogere glans op het marmer.

Geeft het polijsten van marmer veel stof?

Het antwoord hierop is nee. Het polijsten van tegels of een vloer van marmer gebeurt met water en speciale polijstschijven. Het water met daarin residu van water en een minimaal aan schoonmaakproduct wordt afgezogen met een waterstofzuiger. Dit residu of slib kan gewoon worden afgevoerd in het toilet of afvoerput.

Hoe lang duurt het polijsten van marmeren vloer?

Een gemiddelde woning in Nederland heeft een woonoppervlakte van tussen de 40 en 60 vierkante meter. Door ons speciale Twister systeem of de Spaanse methode hebben we maximaal één werkdag nodig om je marmer vloer te reinigen en polijsten.

Hoe vaak moet ik mijn marmer laten polijsten?

Dat verschilt per huishouden enorm. Heb je kinderen, huisdieren zoals een kat of een hond. Of woon je samen in een appartement. Dit geeft een grootverschil qua onderhoud. In de regelmaat adviseren wij je marmeren vloer één keer per vijf jaar te polijsten. Deze frequentie kan echter altijd afwijken.

Is mijn marmerenvloer na het polijsten gemakkelijker te onderhouden?

Jazeker, doordat de toplaag opnieuw gereinigd en gepolijst wordt, ontstaat er een nieuwer verdichte toplaag. Deze vernieuwde marmeren toplaag laat zich zeer eenvoudig onderhouden doormiddel van water en een dopje groene zeep.

Neem direct contact op
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Elk project is anders, wij helpen je graag persoonlijk verder. Neem contact op via ons formulier, App ons even of bel ons via 020 217 07 04.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Voeg wat foto's toe of verstuur ze via de WhatsApp als u dat gemakkelijker en handiger vindt
×