loading

Vloerpolijsten.nl B.V. is al jaren de specialist in het onderhoud van beton en natuursteen. Laagdrempelig en concurrerende prijzen.

Contact Info

  • klant
    SkateOn B.V.
  • Opdracht
    650 M2 schuren, polijsten van ruw beton skatepark Hardenberg Openbare ruimte, gemeente
  • Materialen
    Gestort en monoliet ( gevlinderd, ruw ) beton
Beton Polijsten Skateboardbaan
Het professioneel schuren en polijsten van ruw beton

600 m2 schuren en polijsten van ruw beton in een skatepark

De vraag

 

Een te ruwe betonvloer waardoor er valgevaar is ontstaan voor skaters en skateboarders. Wegschuren van te hoog afschot bij de half pipes.

De oplossing

We  hebben een zeer duurzame oplossing kunnen aandragen voor het opknappen van de bestaande betonnen vloer welke te ruw is geworden.

De horizontale vlakken van het te ruwe beton hebben we met speciale metalen schuurschijven gebonden met diamant geschuurd. Het geschuurde betonnen oppervlakte is hierdoor vlakker geworden, waardoor het valgevaar vele malen minder is geworden.

Als laatste is het beton in 2 verschillende fases gepolijst. Door het polijsten van het beton ontstaat een mooie gesloten toplaag, deze toplaag voldoet aan een zeer vlakke ondergrond waardoor de wielen van de skateboards een minimale frictie of weerstand creëren.

Het snel en vakkundig werken zonder enige vorm van overlast bij openbare ruimtes behoort tot onze specialiteiten.

Heb je hulp nodig bij het professioneel schuren en  polijsten van beton? Stuur ons even een whatsapp-je met een paar foto’s. Op werkdagen heb je dan binnen een uurtje een antwoord.

Vloer laten polijsten door professionals
Ontdek onze recente projecten

Voorbeelden & inzichten in het specialistisch polijsten van vloeren van natuursteen en beton. Vloerpolijsten.nl is de specialist in het herstellen van glans op natuursteen en beton.

×