loading

Vloerpolijsten.nl B.V. is al jaren de specialist in het onderhoud van beton en natuursteen. Laagdrempelig en concurrerende prijzen.

Contact Info

Natuurstenen vloer polijsten, wij brengen de glans terug
Laat je doffe natuursteen weer stralen!

Je natuurstenen vloer weer laten glanzen. Doffe tegels polijsten. Natuursteen polijsten met de hand. Lees alles wat je moet weten bij het steen polijsten.

Wat is het resultaat van natuursteen tegels polijsten?
Waarom natuursteen polijsten

Zijn je natuursteen tegels op je vloer dof geworden, heb je kleine oppervlakkige krasjes in je steen, is je natuurstenen vloer niet goed meer te reinigen. Dan wordt het verstandig om je natuurstenen vloer te gaan polijsten. Het voordeel van natuursteen polijsten is dat doffe en donkere vet vlekken maar ook lichte oppervlakkige krasjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Je natuursteen vloer gaat door het polijsten weer meer glanzen en je tegels zijn hierna eenvoudig te onderhouden met een beetje zeep en water. We kunnen vele verschillende stenen polijsten.

Waarom natuursteen polijsten
Majestueus & Chic
Wat houdt het polijsten van natuursteen in?
Matte tegels laten glanzen

Bij het poetsen en polijsten van een natuurstenen vloer gaan we eerst de tegels en voegen grondig reinigen. In deze fase van het polijsten worden de tegels op de vloer dof, oppervlakkige krasjes verdwijnen. We gaan nu de matte tegels laten glanzen. Dit gebeurt in navolgbare polijst stappen met een steeds fijnere schuurkorrel. Deze verdichting in de toplaag van je natuursteen vloer geeft een hoge glans. We gebruiken hiervoor speciale nylon pads met diamant. We kunnen verschillende glans gradaties realiseren bij het polijsten van stenen vloeren.

Hoe vaak natuursteen polijsten
Wanneer natuursteen polijsten
Hoe vaak is het polijsten van je natuur stenen vloer nodig?
Wanneer natuursteen polijsten

Door de jaren heen treedt slijtage op aan de toplaag van natuursteen. Deze slijtage wordt op den duur steeds zichtbaarder, doffe of vette vlekken, kleine oppervlakkige krasjes, vervuiling van buitenaf, viezen voegen je natuursteen vloer verliest haar glans en wordt dof. Laat nu je natuursteen tegels op je vloer polijsten. Weet je niet of je natuursteen moet worden gepolijst. Wij adviseren je graag vrijblijvend met de mogelijkheden. Laat je oude tegels weer glanzen. Weet je trouwens ook dat we vaak de vraag krijgen of we natuursteen doffer kunnen maken, ook dit is een specialisme van ons.

Natuursteen vloer polijsten thuis?

Ben je er niet zeker van of je tegels op je natuursteen vloer gepolijst moeten worden? Wil je graag zelf thuis je natuursteen vloer polijsten, of wil je graag een polijstmachine huren om jouw natuursteen te poetsen? Lees hier alles over zelf natuursteen polijsten. Check de mogelijkheden  en wat er allemaal komt bij komt kijken.

Geen zin om zelf te gaan polijsten. Maak gebruik van deze handige checklist. Werk in een paar minuten 10 vragen af en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Natuursteen vloer polijsten prijs
Natuursteen vloer polijsten prijs

Natuursteen is de verzamelnaam van allerlei soorten steen die uit de natuur komen. Verschillende groepen natuursteen zoals hardsteen, kalksteen, leisteen, marmer en travertin. Deze natuursteen soorten bevatten veel kalk en zijn door professionals eenvoudig in een paar fases te reinigen en te polijsten. Wij polijsten natuursteen vloeren in de gehele randstad zoal Amsterdam, Den Haag, Leiden, Delft en Rotterdam. Tot een 35 m2 ontvangt u van ons een vast tarief voor het polijsten van een natuursteen vloer. Boven de 35 m2 ontvangt u van ons aantrekkelijke meterprijzen voor het polijsten van je natuursteen vloer. Bel, mail of whats app ons voor een vrijblijvende offerte.

service-img

Via een eenvoudig stappenplan met een aantal vragen weten we binnen de kortste keren of een vloer van natuursteen moet worden gepolijst

Checklist natuursteen vloer polijsten
Dof geworden natuursteen vloer polijsten?

Kleine krasjes in je natuursteen, doffe plekken op je tegels of looppaden in je natuurstenen vloer. Een verkeerd schoonmaak product gebruikt… Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wij helpen je graag, via een eenvoudig stappenplan met een aantal vragen weten we binnen de kortste keren of een vloer of tegels van natuursteen moet worden gepolijst. Je hebt van ons binnen 24 uur een geheel gratis schade rapport in huis.

Natuursteen professioneel laten polijsten?
Ontvang een vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur een offerte op maat, maak snel een afspraak met een van onze specialisten! Wij hebben de meest duurzame oplossing.

Veel gestelde vragen over marmer vloer polijsten
Nog vragen?

Geeft het polijsten van natuursteen veel stof?

Het antwoord hierop is nee. Het polijsten van tegels of een vloer van natuursteen gebeurt met water en speciale polijst pads. Het water met daarin kalk van het natuursteen wordt afgezogen met een waterstofzuiger.

Hoe lang duurt het polijsten van natuursteen?

Een gemiddelde woning in Nederland heeft een woonoppervlakte van tussen de 40 en 60 vierkante meter. Door ons speciale Twister systeem of de Spaanse methode hebben we maximaal één werkdag nodig om je natuursteen vloer te poetsen en polijsten.

Hoe vaak moet ik mijn natuursteen vloer laten polijsten?

Dat verschilt per huishouden enorm. Heb je kinderen, huisdieren zoals een kat of een hond. Of woon je samen in een appartement. Dit geeft een grootverschil qua onderhoud. In de regelmaat adviseren wij de vloer één keer per vijf jaar te polijsten. Deze frequentie kan echter altijd afwijken.

Is mijn natuurstenen vloer na het polijsten gemakkelijker te onderhouden?

Jazeker, doordat de toplaag opnieuw gereinigd en gepolijst wordt, ontstaat er een nieuwer verdichte toplaag. Deze vernieuwde toplaag laat zich zeer eenvoudig onderhouden doormiddel van water en een dopje groene zeep. Let wel op met reinigingsproducten waar zuur in zit, zuur tast het kalk aan in de toplaag van verschillende soorten natuursteen, dit geeft witte vlekken. Ook na een polijst en impregneer behandeling.

Neem direct contact op
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Elk project is anders, wij helpen je graag persoonlijk verder. Neem contact op via ons formulier, App ons even of bel ons via 020 217 07 04.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Voeg wat foto's toe of verstuur ze via de WhatsApp als u dat gemakkelijker en handiger vindt
×