Ga naar hoofdinhoud

✔ Vrijblijvende offerte

✔ Gratis schaderapport

✔ Binnen 24 uur reactie

NATUURSTEEN VLOER POLIJSTEN

Laat je doffe natuursteen weer stralen!

Majestueus &
Chic

Natuurstenen vloer polijsten, wij brengen de glans terug

Je natuurstenen vloer weer laten glanzen. Doffe tegels polijsten. Natuursteen polijsten met de hand. Lees alles wat je moet weten bij het steen polijsten.

Waarom natuursteen polijsten

Wat is het resultaat van natuursteen tegels polijsten?
Zijn je natuursteen tegels op je vloer dof geworden, heb je kleine oppervlakkige krasjes in je steen, is je natuurstenen vloer niet goed meer te reinigen. Dan wordt het verstandig om je natuurstenen vloer te gaan polijsten. Het voordeel van natuursteen polijsten is dat doffe en donkere vet vlekken maar ook lichte oppervlakkige krasjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Je natuursteen vloer gaat door het polijsten weer meer glanzen en je tegels zijn hierna eenvoudig te onderhouden met een beetje zeep en water. We kunnen vele verschillende stenen polijsten.

Wat is vloer polijsten
waarom vloer polijsten

Matte tegels laten glanzen

Wat houdt het polijsten van natuursteen in?
Bij het poetsen en polijsten van een natuurstenen vloer gaan we eerst de tegels en voegen grondig reinigen. In deze fase van het polijsten worden de tegels op de vloer dof, oppervlakkige krasjes verdwijnen. We gaan nu de matte tegels laten glanzen. Dit gebeurt in navolgbare polijst stappen met een steeds fijnere schuurkorrel. Deze verdichting in de toplaag van je natuursteen vloer geeft een hoge glans. We gebruiken hiervoor speciale nylon pads met diamant. We kunnen verschillende glans gradaties realiseren bij het polijsten van stenen vloeren

Wanneer natuursteen polijsten

Hoe vaak is het polijsten van je natuur stenen vloer nodig?
Door de jaren heen treedt slijtage op aan de toplaag van natuursteen. Deze slijtage wordt op den duur steeds zichtbaarder, doffe of vette vlekken, kleine oppervlakkige krasjes, vervuiling van buitenaf, viezen voegen je natuursteen vloer verliest haar glans en wordt dof. Laat nu je natuursteen tegels op je vloer polijsten. Weet je niet of je natuursteen moet worden gepolijst. Wij adviseren je graag vrijblijvend met de mogelijkheden. Laat je oude tegels weer glanzen. Weet je trouwens ook dat we vaak de vraag krijgen of we natuursteen doffer kunnen maken, ook dit is een specialisme van ons.

Voordelen vloer polijsten

Dof geworden natuursteen vloer polijsten?

Kleine krasjes in je natuursteen, doffe plekken op je tegels of looppaden in je natuurstenen vloer. Een verkeerd schoonmaak product gebruikt… Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wij helpen je graag, via een eenvoudig stappenplan met een aantal vragen weten we binnen de kortste keren of een vloer of tegels van natuursteen moet worden gepolijst. Je hebt van ons binnen 24 uur een geheel gratis schade rapport in huis.

Gratis professioneel schaderapport

Kosten natuursteen polijsten

Natuursteen vloer polijsten prijs
Natuursteen is de verzamelnaam van allerlei soorten steen die uit de natuur komen. Verschillende groepen natuursteen zoals hardsteen, kalksteen, leisteen, marmer en travertin. Deze natuursteen soorten bevatten veel kalk en zijn door professionals eenvoudig in een paar fases te reinigen en te polijsten. Wij polijsten natuursteen vloeren in de gehele randstad zoal Amsterdam, Den Haag, Leiden, Delft en Rotterdam. Tot een 35 m2 ontvangt u van ons een vast tarief voor het polijsten van een natuursteen vloer. Boven de 35 m2 ontvangt u van ons aantrekkelijke meterprijzen voor het polijsten van je natuursteen vloer. Bel, mail of whats app ons voor een vrijblijvende offerte.

Hardsteen Vloer Polijsten

Natuursteen vloer polijsten thuis?

Ben je er niet zeker van of je tegels op je natuursteen vloer gepolijst moeten worden? Wil je graag zelf thuis je natuursteen vloer polijsten, of wil je graag een polijstmachine huren om jouw natuursteen te poetsen? Lees hier alles over zelf natuursteen polijsten.

Geen zin om zelf te gaan polijsten. Maak gebruik van deze handige checklist. Werk in een paar minuten 10 vragen af en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Vloer polijsten checklist

Ontvang een vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur een offerte op maat, maak snel een afspraak met een van onze specialisten!

Veelgestelde vragen over een natuurstenen vloer polijsten

Geeft het polijsten van natuursteen veel stof?

Het antwoord hierop is nee. Het polijsten van tegels of een vloer van natuursteen gebeurt met water en speciale polijst pads. Het water met daarin kalk van het natuursteen wordt afgezogen met een waterstofzuiger.

Hoe lang duurt het polijsten van natuursteen?

Een gemiddelde woning in Nederland heeft een woonoppervlakte van tussen de 40 en 60 vierkante meter. Door ons speciale Twister systeem of de Spaanse methode hebben we maximaal één werkdag nodig om je natuursteen vloer te poetsen en polijsten.

Hoe vaak moet ik mijn natuursteen vloer laten polijsten?

Dat verschilt per huishouden enorm. Heb je kinderen, huisdieren zoals een kat of een hond. Of woon je samen in een appartement. Dit geeft een grootverschil qua onderhoud. In de regelmaat adviseren wij de vloer één keer per vijf jaar te polijsten. Deze frequentie kan echter altijd afwijken.

Is mijn natuurstenen vloer na het polijsten makkelijker te onderhouden?

Jazeker, doordat de toplaag opnieuw gereinigd en gepolijst wordt, ontstaat er een nieuwer verdichte toplaag. Deze vernieuwde toplaag laat zich zeer eenvoudig onderhouden doormiddel van water en een dopje groene zeep. Let wel op met reinigingsproducten waar zuur in zit, zuur tast het kalk aan in de toplaag van verschillende soorten natuursteen, dit geeft witte vlekken. Ook na een polijst en impregneer behandeling.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd Naar De Mogelijkheden?

Hulp nodig bij je project, wij helpen je graag persoonlijk verder. Neem contact op, app ons, of bel 020 217 07 04.

Neem direct contact op
Back To Top
×