loading

Vloerpolijsten.nl B.V. is al jaren de specialist in het onderhoud van beton en natuursteen. Laagdrempelig en concurrerende prijzen.

Contact Info

Beton- en natuurstenen vloeren polijsten
Glansrijke natuursteen- en betonvloeren

Vloerpolijsten.nl is de specialist in het herstellen van glans op beton en natuursteen. Naast beton, kunnen wij alle natuursteen soorten polijsten. Dus gaat het om basalt, graniet, granito, hardsteen, leisteen, marmer, terrazzo, travertin, of andere steensoorten zoals keramische tegels of plavuizen, bij ons ben je aan het juiste adres.

Voor zowel bedrijven, als voor particulieren
Welke vloersoorten wij polijsten

Alle denkbare harde vloeren in jouw woning kunnen gepolijst worden. Denk hierbij aan massieve vloeren van beton, of vloeren van natuursteen, zoals marmer, hardsteen, travertin, granito, leisteen of terrazzo.

Vloer polijstmachine huren of liever vloer polijsten zelf doen?
Zelf vloer polijsten

Ben je er niet zeker van of je natuursteen vloer toe is aan een polijst beurt? Wil je graag jouw vloer polijsten, of wil je graag een polijstmachine huren om jouw natuurstenen vloer of betonnen vloer te behandelen? Maak gebruik van deze handige checklist. Werk in een paar minuten 10 vragen af en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Vloer laten polijsten door professionals
Ontdek onze recente projecten

Voorbeelden & inzichten in het specialistisch polijsten van vloeren van natuursteen en beton. Vloerpolijsten.nl is de specialist in het herstellen van glans op natuursteen en beton.

Travertin professioneel laten polijsten?
Ontvang een vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur een offerte op maat, maak snel een afspraak met een van onze specialisten! Wij hebben de meest duurzame oplossing.

Veel gestelde vragen over travertin polijsten
Nog vragen?

Kun je travertin schuren?

Ja, travertin kun je schuren met speciale slijpschijven gebonden met diamant. Door de travertin vloer te schuren haal je de oude beschadigde toplaag weg. Dit kan soms wel een paar millimeter zijn. De vernieuwde toplaag die nu tevoorschijn komt kunnen we in verschillende fases wederom met slijpschijven en diamant gaan polijsten. De travertin vloer is dan in verschillende gradaties af te werken. Denk dan aan een verzoet of gepolijst niveau.

Hoe maak je een granito vloer schoon?

Als een granito vloer eenmaal gepolijst is, dan is deze zeer duurzaam in het onderhoud. Maak een sopje van lauw/ warm water en voeg hier een scheutje of dopje groene zeep aan toe. Breng het sopje aan met een mop of doek en laat het geheel natuurlijk drogen. De groene zeep zorgt ervoor dat je granito niet dof wordt. Tevens vertraagd de groene zeep tegen het binnendringen van vuil en vocht.

Geeft het polijsten van travertin veel stof?

Het antwoord hierop is nee. Het polijsten van tegels of een vloer van travertin gebeurt met water en speciale polijst schijven. Het water met daarin residu van water en een minimaal aan schoonmaakproduct wordt afgezogen met een waterstofzuiger.

Hoe lang duurt het polijsten van een travertin vloer?

Een gemiddelde woning in Nederland heeft een woonoppervlakte van tussen de 40 en 60 vierkante meter. Door ons speciale Twister systeem of de Spaanse methode hebben we maximaal één werkdag nodig om je travertin vloer te reinigen en polijsten.

Hoe vaak moet ik mijn travertin vloer laten polijsten?

Dat verschilt per huishouden enorm. Heb je kinderen, huisdieren zoals een kat of een hond. Of woon je samen in een appartement. Dit geeft een grootverschil qua onderhoud. In de regelmaat adviseren wij je travertin vloer één keer per vijf jaar te polijsten. Deze frequentie kan echter altijd afwijken.

Is mijn travertin vloer na het polijsten gemakkelijker te onderhouden?

Jazeker, doordat de toplaag opnieuw gereinigd en gepolijst wordt, ontstaat er een nieuwer verdichte toplaag. Deze vernieuwde toplaag van het travertin laat zich zeer eenvoudig onderhouden doormiddel van water en een dopje groene zeep.

Neem direct contact op
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Elk project is anders, wij helpen je graag persoonlijk verder. Neem contact op via ons formulier, App ons even of bel ons via 020 217 07 04.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Voeg wat foto's toe of verstuur ze via de WhatsApp als u dat gemakkelijker en handiger vindt
×