loading

Vloerpolijsten.nl B.V. is al jaren de specialist in het onderhoud van beton en natuursteen. Laagdrempelig en concurrerende prijzen.

Contact Info

Per direct gezocht!
Vacature Allround natuursteen en beton polijster

Vloerpolijsten.nl B.V. is gespecialiseerd in het polijsten van natuursteen & beton. We zijn een toonaangevende speler in deze niche en zijn zeer gewaardeerd en gerespecteerd. Dit vertrouwen zorgt voor een constante groei en daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen, die ons team willen versterken. Het werk is veelzijdig en afwisselend en we voeren onze werkzaamheden uit op verschillende locaties in Nederland en België. Ben jij die professional die creatief is in het bedenken van oplossingen op het gebied van natuursteen?

Senior natuursteen polijster functie
Senior natuursteen bewerker functie
Interesse in een veelzijdige ambachtelijke baan?
Functieomschrijving

Je werkt zelfstandig of met een collega. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je kunt zelfstandig opereren en je bent gericht in het oplossen van problemen op verschillende projecten. Je werkt zeer accuraat. Je communiceert intern en extern en je behoudt te allen tijde het vertrouwen van de klant. Natuurlijker wijze, kom jij je afspraken na. Op grotere natuursteen projecten stuur jij uit naam onze onderaannemers aan. Ook hierbij communiceer je intern en extern naar verschillende partijen met de juiste transparantie. Voor kleinere projecten bij particulieren, ben je in staat om in je eentje of met een collega te werken. Ook hierbij geldt dat de kwaliteit, het vertrouwen en zeker de discretie gegarandeerd is bij al onze klanten.

Ervaring is geen vereiste
Functie eisen

Een ervaring van ten minste 1 jaar in een soortgelijke functie op het gebied van natuursteen onderhoud, of natuursteen bewerking, is een pré, maar is geen vereiste.

Je basis activiteiten bestaan uit het polijsten van natuursteen- en betonvloeren. Maar ook ga je leren schuren, slijpen, en impregneren van betonnen- en natuurstenen gevels en monumenten. Je leert het herkennen van verschillende soorten problemen en je leert hier zeer oplossingsgericht mee om te gaan. Je maakt gebruik van elektrische handmachines en planetair draaiende schuur- en boen machines speciaal voor natuursteen en beton.

Je werkgebied is door geheel Nederland en België. Je bent woonachtig op passende reisafstand van/ of in de bollenstreek. Je bent representatief en servicegericht en we bieden je flexibele werktijden.

Ontwikkelen tot leermeester voor toekomstige werknemers?
Wat wij je bieden

Vloerpolijsten.nl is een fijn bedrijf, waar een plezierige werksfeer één van de grootste pijlers is. De klussen zijn afwisselend. Flexibele werktijden zijn mogelijk en je krijgt een grote mate van autonomie en verantwoordelijkheid. Tevens wordt er niet steeds meegekeken over je schouder. Je kunt binnen onze organisatie meegroeien. Je kunt bijscholen en je kunt je ook ontwikkelen als leermeester voor toekomstige werknemers. Je hebt een bij de functie passende beloning, met mooie secundaire voorwaarden en conform de eisen en voorwaarden waaraan een goede baan moet voldoen:

Senior natuursteen bewerker vacature
Prettig & afwisselend
Veel gestelde vragen over onze vacatures
Nog vragen?

Bieden jullie vaste contracten?

Jazeker, wij bieden vaste contracten met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De contracten kunnen zowel deeltijd als voltijd zijn.

Is een rijbewijs verplicht?

Een rijbewijs is niet verplicht, maar zeker een pré, aangezien de projecten en werkzaamheden verspreid zijn over heel Nederland en België. Indien je niet in het bezig van een rijbewijs bent, dan is de bereid om deze te halen wel gewenst.

Wat zijn de vereisten om bij jullie te werken?

Als Opleidingsniveau, een LBO, LTS, MBO, MTS of VMBO diploma. Daarnaast de beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Last but not least: Een frisse motivatie en er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Zijn jullie een erkend leerbedrijf?

Heb je een opleidingsinstituut, of ken je, of werk je met mensen die werk zoeken? Dan komen we graag met je in contact. We zijn altijd op zoek naar mensen die het aanspreekt om met hun handen te werken, veelzijdige diensten uitvoeren en graag op verschillenden plekken komen.

Solliciteer direct
Werken bij Vloerpolijsten.nl?

Wil je direct solliciteren? Heb je vragen over een vacature, of de mogelijkheden van het werken bij Vloerpolijsten.nl B.V.? Neem contact op via ons formulier, App ons even of bel ons via 020 217 07 04. Net wat je het fijnste vindt.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Voeg een CV toe
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Voeg een sollicitatiebrief toe
×