loading

Vloerpolijsten.nl B.V. is al jaren de specialist in het onderhoud van beton en natuursteen. Laagdrempelig en concurrerende prijzen.

Contact Info

  • klant
    ...
  • Opdracht
    ... M2 Polijsten van graniet. Openbare ruimte, restaurant en hal.
  • Materialen
    Graniet
Graniet Polijsten
Het professioneel polijsten van graniet

... m2 polijsten en impregneren van graniet

De vraag

 

Hardnekkige vlekken ontstaan door een verkeerd gebruik van een schoonmaakmiddel. Geen mooi, egaal uiterlijk meer van het natuursteen.

De oplossing

 

We hebben een zeer duurzame oplossing kunnen aandragen voor het opknappen van de basalt vloer.

Het basalt is in verschillende fases behandelt door middel van het micro polijsten van de vloer. We hebben hierin een minimum aan water en reinigingsproducten gebruikt. Buiten de duurzaamheid  van deze polijst techniek hebben de gasten in de entree een minimale last kunnen ondervinden.

Daar basalt een magmatische steen is heeft het de vervelende eigenschap dat na een polijst behandeling de steen vetachtig of vettige vlekken achterlaat. Door een combinatie van een kleur verdiepende olie en kristalliseren is het basalt weer eenvoudig te onderhouden voor de dagelijkse schoonmaak.

Het snel en vakkundig werken zonder enige vorm van overlast in hotels, restaurants of bedrijven is een ware specialiteit van ons.

Heb je hulp nodig bij het professioneel polijsten en impregneren van een basalt vloer? Stuur ons even een whatsapp-je met een paar foto’s. Op werkdagen heb je dan binnen een uurtje een antwoord.

Vloer laten polijsten door professionals
Ontdek onze recente projecten

Voorbeelden & inzichten in het specialistisch polijsten van vloeren van natuursteen en beton. Vloerpolijsten.nl is de specialist in het herstellen van glans op natuursteen en beton.

×